X
X

Ayşegül Durmuş'un teşekkür mektubu

01.06.2015 Pazartesi 14:45 (Güncellendi: 07.09.2016 - 12:39)

7 Haziran 2012 Evim Şahane yayınında ev sahipliği yapan Ayşegül Durmuş'un yazdığı teşekkür mektubu...

Merhabalar Kanal D;

Öncelikle Kanal D’ ye, tüm ekibe, bana ve göstermiş oldukları, saygı ve özenli çalışmalarından dolayı teşekkürü bir borç bilirim.

Kanal D izleyicisi olarak sitenizden yapmış olduğum başvurumdan sonra tarafıma dönüş yapılmayacağını düşünmüşken, Kadir Bey’den gelen telefonla yüzüm güldü ve çok mutlu oldum.

Kanal D binasına gittiğimde Nazlı Hanım’ın karşılama ve nezaketi ile böylesine profesyonel bir şekilde çalışacak olmanın güveni beni bir kat daha rahatlattı.

Aynı haftanın takibinde evime gelen keşif ekibi tüm ölçümleri belirleyip, taleplerimi dikkate aldıktan sonra heyecanla beklemeye başladım.

Özge Hanım’ın telefonu ile şanslı kişilerden biri olduğumu ve gelecekleri tarihi  öğrendiğimde  heye-candan günlerim geçmek bilmedi.  Sonunda bir Çarşamba sabahı ekibi kapımda gördüğümde, gördük-lerime inanamadım. Çünkü karşımda ve en alt kata doğru en az 15 kişi vardı. Hepsi birlikte karınca gibi dağılıp, her işin ucundan birileri profesyonel bir şekilde tutmaya başladı. Bu arada ben, Selim Bey ile taleplerimi ve olabilecekleri konuşmaya başladım.

Çok kısa sürede oda tasarımı ve planlama aşamasından sonra boya seçimi için ’’Evim Şahane Tır’ına’’ inmiştim. Evime çıktığımda değişim başlamıştı. Sonrasında hemen alışverişe gittik ve gönlümce, ne istiyorsam her şeyi aldım.

İlk günün sonunda evdeki değişim çoktan başlamıştı ve kapım kilitlendikten sonra anahtarımı aldık-larında kısa süreli bir şokun ardından ‘’Bu da geçer Ayşegül, aldırma’’dedim ve kayınvalidemin yolunu tuttum.

Gittiğimiz alışveriş noktalarında yaptığım taşkınlıkları, diğer insanların bana kınarcasına bakışlarına rağmen bana büyük sabır gösteren tüm çekim ekibine; yönetmenimiz Çetin Bey’e, yönetmen yardım- cımız minik Zeynep Hanım’a, daha bir gün önceden gelip, yapışık ikizim gibi her  daim benimle olan e-ditör Levent Bey’e, benden daha uzun ve güzel saçları olan kameraman Murat Bey ve güzel gözlü Em-rah Bey’e, uzun  mikrofonundan  vazgeçmeyen  Hasan Bey’e  yardımcı  Mimar Selen Hanım’a, grip olduğu halde bizi yalnız bırakmayan Sinan Bey’e ekipten Cüneyt Bey’e sürekli didiştiğim Mehmet ve Hüseyin Usta’ya ve şu anda hatırlayamadığım, bu organizasyonda emeği geçen diğer ekip çalışanlarına, bana katlandıkları ve beni hayalimdeki salona kavuşturdukları için hepsine ayrı ayrı teşekkürler, çalışmalarında başarılar dilerim.

Saygılarımla

Ayşegül Durmuş-AVCILAR

EVİM ŞAHANE VİDEOLARI