X
X

Büyük sürpriz!

01.06.2015 Pazartesi 14:45 (Güncellendi: 07.09.2016 - 12:39)

Sinoplu Ailesi'ne büyük jest...

Evim Şahane Mimarı Selim Yuhay, Ertem Şener ve Beşiktaşlı eski futbolcu Metin Tekin’den, Sinoplu Ailesi’ne büyük sürpriz!

 
Kanal D’de, hafta içi her gün saat 14.30’da ekrana gelen “Evim Şahane” programının, 22 Haziran Cuma günü ekrana gelecek bölümünde, izleyicileri büyük bir sürpriz bekliyor.
 
Eşinin ölümünden sonra maddi sıkıntı çeken Betül Sinoplu, çocuklarının şansına, Ertem Şener’in sunduğu  “Kazanmak için 1 Dakika” programında yarışmıştı. “Evim Şahane” ekibi, Sinoplu Ailesi’ne destek olmak için evini yeniledi ve ailenin küçüğü, 4 yaşındaki Enes’e unutulmayacak bir sürpriz yaptı. Beşiktaş’ın efsane futbolcularından Metin Tekin, fanatik Beşiktaşlı Enes’le maç yaptı, ona futbolun püf noktaları ile ilgili bilgiler verdi. İnönü Stadı’nda yapılan çekimler, stad yıkılmadan önce çekilen sayılı programlardan biri oldu. Sinoplu Ailesi’nin yenilenen evi için çıkılan alışverişe, Mimar Selim Yuhay ve Ertem Şener de destek verdi.
 
Hem keyifli hem de duygu dolu anların yaşandığı “Evim Şahane”nin bu özel bölümü, 22 Haziran Cuma günü saat 14.30’da ekrana gelecek.

EVİM ŞAHANE VİDEOLARI