X
X

Çiğdem Ulubaş'ın teşekkür mektubu

01.06.2015 Pazartesi 14:45 (Güncellendi: 07.09.2016 - 12:39)

14 Mayıs 2012 Evim Şahane yayınında ev sahipliği yapan Çiğdem Ulubaş'ın yazdığı teşekkür mektubu...

Değerli Evim Şahane Ekibi;

Programınız başlamadan önce reklamlarınızı, programınız yayınlanmaya başladıktan sonra da yaptığınız kaliteli işleri görünce size başvurmaya karar verdim. Ancak bu kararım kendim için değil, çok sevdiğim annem ve babam içindi.
 
Bu başvuruyu yaparken ve hatta görüşmeye çağırılana kadar gerçekleşmeyeceğine dair ciddi kaygılarım vardı. Bu kaygılarım, tarafınızdan aranıp kabul edildiğimi öğrendiğimde sona erdi ve yerini heyecanlı bir bekleyişe bıraktı. Evim Şahane Ekibi kapıdaydı ve ben onları karşımda gördüğümde çok heyecanlanmıştım.
 
Ekipteki herkesin işine çok hakim olduğu fazlasıyla belliydi. Çok hızlı bir şekilde işe başladılar. Tabi böyle bir profesyonel ekip olması içimi çok rahatlattı. Ayrıca belirtmek isterim ki  ekibin gerek kendi aralarında gerekse benimle olan iletişimlerindeki uyumu,sıcakkanlılığı, kısacası samimiyetleri beni çok mutlu etti.
 
Önce işe hep birlikte başladık ancak son iki günde yapılan çalışmalar sadece ekip tarafından yürütüldüğü için sonucu ben dahil hepimiz çok merak ediyorduk. Ve beklenen an geldiğinde, sadece üç gün gibi kısa bir sürede gördüğümüz büyük değişim bizi çok şaşırttı.Tamamen herşey değişmiş ve çok güzel olmuştu.
 
Öncelikle bu değişim için emek harcayan ekip çalışanlarına, Evim Şahane Programı’nın yapımında emeği geçen herkese sonsuz teşekkürlerimi sunarım.
 
Saygılarımla,
ÇİĞDEM ULUBAŞ-AVCILAR

EVİM ŞAHANE VİDEOLARI