X
X

Esra Karakurt'un teşekkür mektubu

01.06.2015 Pazartesi 14:45 (Güncellendi: 07.09.2016 - 12:39)

4 Aralık 2012 Evim Şahane yayınında, ev sahipliği yapan Esra Karakurt'un yazdığı teşekkür mektubu...

SEVGİLİ EVİM ŞAHANE;

 
Hayatımda geçirdiğim en güzel ve en unutulmaz 3 gün... Evimin güzel misafirleri hiç gitmesin, 3 gün hiç bitmesin istedim. Bana bu unutulmaz 3 günü yaşatan herkese ne kadar teşekkür etsem azdır.
 
Evimin her köşesi için, güler yüzlü, muhteşem ustalarıma, yakınlığı ile uzun süredir arkadaşım gibi hissettiğim Editörüm Esra’ya,  her detayımla bıkmadan ilgilenen biricik Yardımcı Yönetmenim Özge’ye, abim kadar çok sevdiğim Kameramanımız Gökhan Abim’e, yardımcısı sevecen, şirin Sedat’a, her şeyimize koşturan Melih’e, fikirleri ile beni rahatlatan anlayışlı Asistan Mimarımız Burak’a, yine her yardımımıza koşan yapım yardımcımız Sinan’a, tüm ulaştırma ekibimize, bu harika ekibe sahip olan harika insan, yönetmenimiz Erdal Çevrim’e ve tabi ki güler yüzlü, ekran önünde olduğu kadar kamera arkasında da sıcak, mütevazı, hoş sohbetli Selim Bey’e sonsuz teşekkür ederim.
 
Yaşadığım muhteşem 3 gün ve sonrasında sahip olduğumuz her yeri ayrı ayrı güzel olan salonumuza bakınca şunu ısrarla söylüyorum: "Mutlaka, herkes Evim Şahane'ye başvurmalı."
 
Esra KARAKURT / Bakırköy

EVİM ŞAHANE VİDEOLARI