X
X

Fisun Algün'ün teşekkür mektubu

01.06.2015 Pazartesi 14:45 (Güncellendi: 07.09.2016 - 12:39)

21 Haziran 2012 Evim Şahane yayınında ev sahipliği yapan Fisun Algün'ün yazdığı teşekkür yazısı...

Şu an çok üzgünüm. Çünkü o kadar mükemmel bir ekipleydim ki, onlardan ayrılmak inanılmaz zor oldu. 3 gün o kadar alıştık ki onlara, ailece hayatımızda bu kadar mükemmel insanları bir arada görmemiştik. Hayatıma renk, heyecan, güzellik, mutluluk kattılar. Zaten ilk geldikleri andan itibaren bir anda her şey değişti. Ancak bu kadar kısa sürede böylesine kusursuz bir oda beklemiyordum. Sanki sihirli bir değnek değdi.

 
Yapılanlardan çok, ustaların ve çekim ekibinin “canla başla benim mutlu olmam için yaptıkları” inanılmazdı. Açıkçası böylesine güzel 3 gün beklemiyordum. Deseler ki  “tekrar geleceğiz”; “hemen koşun gelin” derim. Selim Bey, Çetin Bey ve Levent Bey’e; kısacası bana bu duyguları yaşatan tüm “Evim Şahane” ekibine, Kanal D’ye ve emeği geçen herkese binlerce teşekkürler.
 
Son an ekip giderken gözlerimden yaşlar süzüldü. Kendimi ne kadar tutsam da son anda dayanılmaz bir hüzün çöktü. Sanki ailemden birilerinden ayrılıyormuş gibi oldum. Bu arada artık bir eviniz olduğunu asla unutmayın. Ne zaman, kaçta olursa olsun evimin kapıları, gönlümüzün kapıları size ardına kadar açık. Her şey gönlünüzce; sizler kadar mükemmel olsun. Her şey için binlerce kez çok teşekkürler. Sizi asla unutmayacağız. Umarım siz de bizi unutmazsınız. ALLAH’a emanetsiniz hepiniz. Bu arada ömrüm boyunca limondan da nefret edeceğim.
 
Fisun ALGÜN/PENDİK

EVİM ŞAHANE VİDEOLARI