X
X

Güler Güney'in teşekkür mektubu

01.06.2015 Pazartesi 14:45 (Güncellendi: 07.09.2016 - 12:39)

15 Haziran 2012 Evim Şahane yayınında ev sahipliği yapan Güler Güney'in yazdığı teşekkür mektubu...

Sevgili Evim Şahane,

 
Ben şu anda hayatımdaki değişikliğin sarhoşluğu ve sevinci içerisindeyim. Neden mi? Çünkü ben 65 yaşında, emekli, canının bir parçasını o değerli çok sevdiği eşini kaybetmiş, kendisine bırakmış olduğu pırlanta gibi 2 oğlu ile yaşayan bir anneyim. Hani masallarda ak sakallı, nur yüzlü bir dede gelir, sihirli bir değnekle dokunup insanların hayal bile edemedikleri dilekleri yerine getirir ya; benim de Evim Şahane hayallerimi işte böyle gerçeğe dönüştürdü.
 
Sizlerle geçirdiğim üç gün boyunca hayatıma yeni renkler katıldı. Yoğun ve bir o kadar keyifli geçen maratonun son gününde evimi teslim alırken heyecandan yalnızca Selim Bey'e sarılıp hıçkırıklara boğulduğumu hatırlıyorum. Bana muhteşem bir salon bırakmanızın yanı sıra, atmaya kıyamadığım ve  salonumda yer olmadığı için balkonda tuttuğum canım eşime ait olan dinlenme koltuğuna da salonda bir yer ayırıp ona bir köşe hazırlayarak beni ne kadar  mutlu  ettiğinizi  kelimelerle ifade edemem.
 
Bana hayallerimin ötesinde bir salon hediye ettiğiniz ve üç gün boyunca yaşattığınız her şey için binlerce kez teşekkür ederim.
 
Güler GÜNEY/KÜÇÜKYALI

EVİM ŞAHANE VİDEOLARI