X
X

Hilal Sevinç'in evinden püf noktaları

01.06.2015 Pazartesi 14:45 (Güncellendi: 07.09.2016 - 12:39)

14 Şubat Perşembe günü salonunu yenilediğimiz Hilal Sevinç'in evindeki çalışmamızdan, izleyicilerimize özel "Püf Noktaları"

Doğal Taş
Günümüzde sıklıkla tercih edilen doğal taş kaplamalar dekoratif görünümlerinin yanı sıra kolay temizlenebilir, alev almaz ve nemden etkilenmez.
 
Halı
Son yıllarda epey popüler olan desenli halılar, pislik toplama durumunu en aza indirir ve elektrik süpürgesinden oluşan izlerin önlenmesini sağlar.
 
Mum
Mumlar sadece güzel bir dekoratif etki vermekle kalmaz aynı zamanda yakıldığı ortamlara huzur verir.
 
Aydınlatma
Aplik kullanımı hem mekana derinlik katar hem de ışık yansımasıyla farklı bir ambiyans oluşturur. Hanımlar, kullandığınız apliklerle salonunuzun düz duvar yapısını hareketlendirebilir hem de mekânınıza ihtişam katabilirsiniz.
 
Perde
Hanımlar, salon gibi çok kullanılan ve perdelerin kısa sürede kirleneceği mekânlarınızda kolay yıkanan ve ütü istemeyen ürünler kullanmak ev işlerine harcayacağınız zamandan tasarruf etmenizi sağlar.
 
Şömine
Dekoratif olmalarının yanı sıra soğuk havalarda içimizi ısıtan şömineler yakıt tipine göre katı, sıvı, gaz yakıtlı ya da elektrikli olarak birbirinden ayrılır. Mimari stillere göre ise modern, klasik ya da rustik tarzda çeşitleri mevcuttur.
 
Kumaş
Hanımlar, döşemelik kumaş seçerken, kumaşın sağlamlığını ve yıkanabilirliğini de göz önünde bulundurmalısınız. Seçtiğiniz kumaşlar ışığa dayanıklı, çabuk solmayan ve kolay temizlenebilen özellikte olmalıdır.
 
Aksesuar
Hanımlar, sade renklerdeki salonunuza canlı tonlardan oluşan aksesuarlarınızla çok hoş bir sıcaklık katmanız mümkün.
 
Görüntüler için TIKLAYIN!
 
Hilal Hanım'ın evindeki değişiklikleri görmek için TIKLAYIN!

EVİM ŞAHANE VİDEOLARI