X
X

Melek Özçelik'in teşekkür mektubu

01.06.2015 Pazartesi 14:45 (Güncellendi: 07.09.2016 - 12:39)

18 Haziran 2013'ün Evim Şahane yayınında, ev sahipliği yapan Melek Özçelik'in yazdığı teşekkür mektubu...

Merhabalar,

 
Evim Şahane'yi çok uzun zamandır büyük bir ilgi ve evlerine misafir olduğunuz insanlara imrenerek takip ediyordum. Hiç ümidim olmamasına rağmen yine de şansımı deneyip başvurdum. Evime misafir olacağınızı haber verdiğinizde inanılmaz bir heyecan kapladı beni ve tüm ailemi. Çünkü sizlerle tanışmak, ekranlarda gördüğüm o müthiş güzel anların benim başımdan geçecek olması benim için tamamen bir hayalden ibaretti ama sonunda hayallerim gerçek oluyordu.
 
En sonunda o an geldi ve evime misafir oldunuz. Hayatımda bu yaşıma kadar yaşadığım heyecanların belki de en güzeli gerçekleşti. Evimde geçirmiş olduğunuz o muhteşem 3 gün ve sonunda da hayalini bile kurmakta zorlandığım ve bana ait olacağına inanamayacağım kadar güzel bir mutfak hediye ettiniz bana. Benim için tarifi pek mümkün olmayan bir mutluluk bu.
 
Bunun yanı sıra sadece ekranlarda hayranlıkla takip ettiğim siz güzel insanlarla aynı ortamda bulunmaktan, sizlerle tanışmaktan ve de aile ortamımı paylaşmaktan çok mutluyum. Bana bu güzellikleri yaşattığınız, hayallerimin gerçekleşmesine vesile olduğunuz, benim ve ailemin mutluluğuna kat kat katkıda bulunduğunuz için tüm EVİM ŞAHANE ekibine sonsuz minnet duyuyor ve çok ama çok teşekkür ediyorum.
 
Melek ÖZÇELİK/GEBZE

EVİM ŞAHANE VİDEOLARI