X
X

Necla Beşiroğlu'nun teşekkür mektubu

01.06.2015 Pazartesi 14:45 (Güncellendi: 07.09.2016 - 12:39)

8 Ocak 2013'ün Evim Şahane yayınında, ev sahipliği yapan Necla Beşiroğlu'nun yazdığı teşekkür mektubu...

Sevgili Evim Şahane,

 
Binlerce kişinin içerisinden beni seçerek, 75 yıllık ömrüm boyunca kendimi ilk defa şanslı hissetmemi sağladınız. Üç gün içerisinde mutfağım tamamen yenilenirken, bırakın yorulmayı, çok neşeli, eğlenceli, bol heyecanlı ve hayatım boyunca unutamayacağım günler yaşadım.
 
Evimize geldiğiniz andan itibaren samimiyetiniz ve sıcakkanlılığınızla anında ailemizden biri gibi oldunuz. Beni anneniz gibi gördünüz. Yaşadığım 3 gün sanki bir rüyadaydım. Bana sadece yeni bir mutfak değil, hayatıma renk, heyecan, mutluluk kattınız. Son gün ayrılırken sanki ailemden birinden ayrılıyormuş gibi oldum. Ayrıldık ama siz sürekli aklımda, dilimdesiniz. Hala herkese bu mucize ekibi anlatıyorum.
 
Yönetmenimiz Erdal Bey'e, Editör Esra'ya, Yardımcı Yönetmen Özge'ye ve ismini sayamadığım herkese, güler yüzlü, çalışkan ustalara çok çok teşekkür ediyorum. Kanal D’ye ve Evim Şahane'ye yeni yılda başarılar diliyorum. Hepinizi çok seviyorum.
 
Zamanınız olursa yeni mutfağımda sizlerle bir kahve içmek isterim. Buyurun gelin, hepinizi beklerim güzel, sevecen insanlar.
 
Necla Beşiroğlu / Maltepe

EVİM ŞAHANE VİDEOLARI