X
X

Pınar Davutoğlu'nun teşekkür mektubu

01.06.2015 Pazartesi 14:45 (Güncellendi: 07.09.2016 - 12:39)

5 Kasım 2012 Evim Şahane yayınında, ev sahipliği yapan Pınar Davutoğlu yazdığı teşekkür mektubu...

Merhabalar...

 
Hayatta her şeye sahip olabilirsiniz ama mutluluğu bulmak o kadar zor ki... Başta mucizeler yaratan sevgili mimarımız SELİM BEY olmak üzere, tüm ekibe üç gün boyunca yaşattıkları heyecan, duygu ve mutluluk için çok teşekkür ederim.
 
Süper ekipteki yönetmenim ERDAL BEY, kibar, işini çok iyi bilen, asil, sıcak ve harika bir insan. Editörüm ESRA HANIM, genç yaşına rağmen çok başarılı. Bana verdiği pozitif enerji ile kamera karşısında rahat olmamı sağladı. Yardımcı yönetmenim ÖZGE HANIM da çok genç ve başarılı, anlayışlı. Yapımcım MELİH BEY, mükemmel, başarılı ve ekibin neşesi. Mimar asistanımız BURAK BEY, sakin ve efendi tavırlarıyla bana çok yardımcı oldu. Kameramanımız GÖKHAN BEY, işini severek ve başarıyla yapan kibar bir insan.  Kamera asistanımız SEDAT BEY, genç, tatlı ve sevecen birisi. Hünerlerini sanat eserine çeviren sevgili ustalarım, ekibin neşesi NASIR BEY ve isimlerini sayamadığım diğer arkadaşlara şükranlarımı sunarım.
 
Hayatımda yaşadığım en mutlu üç  gün için, bir ekip nasıl aile oluyor bize gösterdikleri için, yetenek ve mucizeyi birleştirdikleri için sonsuz teşekkürler...
 
Pınar DAVUTOĞLU/SİLİVRİ

EVİM ŞAHANE VİDEOLARI