X
X

Şaduman Çırakoğlu'nun evinden püf noktaları

01.06.2015 Pazartesi 14:45 (Güncellendi: 07.09.2016 - 12:39)

10 Mayıs Cuma günü evini yenilediğimiz Şaduman Çırakoğlu'nun evindeki çalışmamızdan, izleyicilerimize özel "Püf Noktaları"

Şık ve zevkli uygulanmış bir dekorasyonda doğru seçilen zarif aksesuarlar yapılan işin daha da güzelleşmesine yardımcı olur.
 
Halı seçimindeki önemli faktörlerden biri halının yerleştirileceği alan ve etrafında bulunan renklerdir. Halınızın rengi odadaki havayı doğrudan etkiler.
 
Koltuğunuzun ömrünü uzatmak istiyorsanız güneş ışığına ve fazla ısıya maruz bırakmayınız. Leke olan yeri ıslak sabunlu su ile silin, asla deterjan kullanmayın.
 
Evlerin şıklığını tamamlayan perdelerinizi seçerken ihtişamlı ve lüks bir etki için ipek kumaşı, geleneksel bir görünüm için kadife kumaşı, modern bir atmosfer için ise keten kumaş tercih edebilirsiniz.
 
Hanımlar yemek masanızın etrafına aynı model sandalyeler koymak yerine aynı türden ancak farklı modellerde sandalyeler yerleştirerek modern ve şık olmasını sağlayabilirsiniz.
 
Doğal taş görünümlü seramikleri iç mekânlarınızda duvar kaplaması olarak kullanarak ortama daha sıcak bir hava katabilirsiniz.
 
Odun kömür sobası kullananların dikkat etmesi gereken iki önemli kural vardır, özellikle bacanızı yılda en az bir kez temizlemeniz ve sobanızın cam kısmını dış darbelere karşı korumanız gerekir.

EVİM ŞAHANE VİDEOLARI