X
X

Şahika Özkan'ın teşekkür mektubu

01.06.2015 Pazartesi 14:45 (Güncellendi: 07.09.2016 - 12:39)

12 Mart 2013'ün Evim Şahane yayınında, ev sahipliği yapan Şahika Özkan'ın yazdığı teşekkür mektubu...

Sevgili Evim Şahane ,

 
Programınızı yayınlanmaya başladığı günden beri takip ediyor ve yapılan her işi çok beğeniyordum. Ekibe olan tüm güvenim ve inancımla, kabul edileceğimi hissederek programınıza başvurdum. Süreç tahminimden çok daha hızlı gerçekleşti ve bu güzel ekip çok kısa süre sonra benim mutfağıma konuk oldu.
 
Özellikle yoğun çalışan kişiler  için tadilat gibi yorucu ve her anlamda zahmetli bir işin 3 gün gibi kısa bir sürede nasıl eğlenceli ve unutulmaz bir hale gelebileceğini ekibiniz sayesinde gördüm. Yaşadığım 3 gün ekibin samimiyeti, hoş sohbetleri ve güzel anlarıyla hayatımda unutulmayacak zamanlar arasında yerini aldı.
 
Belki ileride mutfağımı kendi imkanlarımla yenileme şansım olacaktı ancak eminim yapılacak hiçbir mutfak sizlerin elinden çıkan bu mutfak kadar bana ve eşime bizi memleketimiz Çanakkale'de hissettirmeyecek ya da bu kadar bize özel olmayacaktı. Şu an bu güzel mutfağımıza baktığımda her karesinde bana ve eşime özel tasarımlar görmek beni çok mutlu ediyor. Mutfağımız yeni, aydınlık, ferah görüntüsü ve genişlemiş haliyle "programınıza iyi ki başvurmuşum" dedirtiyor.
 
Ben bu güzel 3 gün ve çıkan harika sonuç için sevgili mimarımız Selim Bey'e, değerli yönetmenimiz Erdal Bey'e, kıymetli ustalarımıza, editörümüz Esra'ya, yardımcı yönetmenimiz Özge'ye, mimari ekipten Burak'a ve adını sayamadığım ama bu güzel süreçte emekleri geçen Evim Şahane'nin bütün şahane ekibine çok teşekkür ediyorum.
 
Şahika ÖZKAN \GÖZTEPE

EVİM ŞAHANE VİDEOLARI