X
X

Sehide Akın Tarımcılar'ın teşekkür mektubu

01.06.2015 Pazartesi 14:45 (Güncellendi: 07.09.2016 - 12:39)

28 Şubat 2013'ün Evim Şahane yayınında, ev sahipliği yapan Sehide Akın Tarımcılar'ın yazdığı teşekkür mektubu...

Merhabalar,
 
Evim Şahane'ye başvururken sanki beni seçeceğinizi biliyordum. İçimde böyle bir his ile başvurdum ve beni aradığınızda müthiş bir heyecan ve mutluluk duydum. Sonra sizi evime beklerken heyecanım çok fazlaydı, ta ki sabah evimize güler yüzlü, sıcakkanlı ekibiniz gelene kadar. Kameranın arkasında kocaman, sıcacık bir aile var. Hepsi çok güzel kalpli ekibiniz ile 3 gün içinde aile olduk, hatta bazen ben onları değil sanki onlar beni evlerinde ağırlıyorlarmış gibi bir izlenime bile kapıldım.
 
Çok keyifle geçirdiğim 3 günün ardından, annemler için çok güzel bir hediye olduğunu düşündüğüm salonumuz yenilendi ve şahane oldu. Selim Bey'in, güzel ekibinin ve çalışkan ustalarının  hünerli ellerinden çıkan salonumuzun yeni hali  herkes tarafından çok beğeniliyor. Biz de keyifle sefasını sürüyoruz.
 
Selim Bey'e, yönetmenimiz Erdal Bey'e, editörümüz Esra'ya, yardımcı yönetmenimiz Özge'ye, mimari ekipten Burak'a, adını sayamadığım ama emekleri geçen bütün arkadaşlara, ekibe çok ama çok teşekkür ediyorum. Sizi hiç unutmayacağız.
 
Sehide AKIN TARIMCILAR / KÜÇÜKÇEKMECE

EVİM ŞAHANE VİDEOLARI