X
X

Sevim Aslan'ın teşekkür mektubu

01.06.2015 Pazartesi 14:45 (Güncellendi: 07.09.2016 - 12:39)

25 Haziran 2012 Evim Şahane yayınında ev sahipliği yapan Sevim Aslan'ın yazdığı teşekkür mektubu...

Sevgili Kanal D ve Evim Şahane ekibi;

 
Öncelikle size çok teşekkür ettiğimi belirtmek isterim. Evimi, yani salonumu yaptırana kadar geçtiğim aşamaları size anlatmak istedim. Önce misafir olarak katıldığım Çiğdem Hanım'ın evi ve sonra yaşadığım yoğun telefon trafiği... Sürekli editörünüz Levent Bey'i arayıp "Bana gelecek misiniz benim evim de şahane olacak mı?" diye sormalarım, kendisinin artık benden kurtulmak için "İnternetten başvurunuzu yapın, konuşalım" demesi ve en sonunda muradıma ermem...
 
Ekibinizin çalışma azmi, dürüstlüğü, saygısı beni çok mutlu etti. Ülkemizde sizin gibi geniş yürekli ve anlayışlı insanlar olduğu için değer kazandığımızı düşünüyorum. 3 gün içinde salonumu hem yöresel hem modern hem de çağdaş anlamda dizayn ettiğiniz için eşim, çocuklarım ve kendi adıma size çok teşekkür ediyorum. "O kadının" ne kadar azimli bir kadın olduğunu bir kez daha herkes anlamış oldu. Ayrıca Selim Bey'in sıcaklığı, samimiyeti ve oğlumuzun adına yapılan okulu benimseyip, değer verdiği için Selim Bey'e ve tüm ekibe teşekkürlerimi sunarım.
 
Kanal D çalışanları, Evim Şahane ekibi ve özellikle sevgili editörümüz Levent Bey'e, yönetmenimiz Çetin Bey'e ve mimarımız Selim Bey'e çok teşekkür eder, onları çok sevdiğimi belirtmek isterim.
 
Sevgilerimle...
 
Sevim ASLAN / AVCILAR

EVİM ŞAHANE VİDEOLARI