X
X

Sinem Moğulkoç'un teşekkür mektubu

01.06.2015 Pazartesi 14:45 (Güncellendi: 07.09.2016 - 12:39)

13 Aralık 2012 Evim Şahane yayınında, ev sahipliği yapan Sinem Moğulkoç'un yazdığı teşekkür mektubu...

Sevgili Evim Şahane,

 
Evde vakit geçirmeyi sevsem de gezmeyi keşfetmeyi daha da severim ama gittiğiniz günden beri evden çıkmaz oldum. Salonumda keşfedecek, zevkini çıkartacak çok şey buldum, buluyorum. Şimdilerde barımızda daha da keyifli vakit geçirmeye başladık. Yeni yıl da geliyor, yılbaşı programı bizim evde! Her köşenin zevkini çıkarıyorum, ellerinize, fikrinize sağlık.
 
Sevgili Evim Şahane ekibi; masadır, dolaptır, halıdır hepsi gün gelir eskir gider, bugün mutlu eder yarın modası geçer ama sizin o güler yüzlü, sıcak, samimi, içten tavırlarınız ömür boyu hatırda kalır.
 
Canlarım Esra ve Özge, daima dostum kardeşimsiniz, sizi tanıdığım için ne kadar mutlu olduğumu kelimelerle anlatamam. Burak, zevkin, kibarlığın ve ilgin için minnettarım, ben de düğününde kevgirle su taşıyacağım. Sevgili Erdal, samimiyetin ve alakan için çok teşekkürler, işte hayatta hiçbir şey tesadüf değil.  Büyüüük ama bir o kadar da naif insan Sinan, tecrübesini konuşturan kameraman Gökhan, isveç çakısı gibi Sedat, ulaşımda kahrımı çeken nazik bilgili şoförünüz Yasin ve tüm Evim Şahane ekibi iyi ki siz geldiniz, iyi ki siz salonumu yenilediniz, iyi ki siz benimleydiniz, iyi ki tanımışım hepinizi, sonsuz teşekkürler. Evimle uğraşan didinen, çok becerikli gerçekten usta Evim Şahane ustaları emeklerinize sağlık.
 
Ve elbette varlığıyla, muhteşem tasarımlarıyla, gülen yüzüyle Selim Bey... Aklımı okuyup, fikrime gelmeyenleri dile getirip, salonumuzu tasarımınızla yaşanır kıldığınız ve ruh kattığınız için ne kadar teşekkür etsem de yine de mutluluğumu anlatmakta kelimeler kifayetsiz kalacaktır. Sizi üzmüş olmanın üzüntüsünü hala yaşamaktayım, dilerim kırmamışımdır ama iyi oynadım değil mi? Hatırınıza kazınmışımdır :)
 
Paylaştığımız çok keyifli üç gün ve göz zevkimi okşayan bu kadar şık hediyeler için çok teşekkürler Evim Şahane ekibi.
 
Bir gün bir yerlerde karşılaşmak dileğiyle...
 
Sinem Moğulkoç / Yeşilköy

EVİM ŞAHANE VİDEOLARI