X
X

Yeliz Ay'ın teşekkür mektubu

01.06.2015 Pazartesi 14:45 (Güncellendi: 07.09.2016 - 12:39)

7 Mart 2013'ün Evim Şahane yayınında, ev sahipliği yapan Yeliz Ay'ın yazdığı teşekkür mektubu...

Merhabalar,
 
İlk başvurduğumda seçilebileceğimi hiç tahmin etmemiştim. Bana sıra gelebileceğini sanmıyordum. Ama beni aradıklarında inanılmaz mutlu oldum. Ekibin evime ilk geleceği gün çok heyecanlı ve sabırsızdım. Mimarımız Selim Bey ve ekibini karşıladığım ilk anda çok sıcak ve samimi tavırları onları ailemden biriymiş gibi hissettirdi. 3 gün boyunca alışverişte, yemek aralarında, çekimlerde kendimi çok rahat hissettirdiler ve yanlarında çok mutlu olduğumu gördüm.
 
Yoğun iş temposunun arasında sanki 3 gün evimde tatile çıkmıştım. Mutfağımın yenilenmesinden ziyade böyle bir ekibi tanımış olmaktan çok memnun oldum. Final günü hayalimde bile canlandıramadığım  kadar güzel bir mutfakla karşılaştım. Mimarımız Selim Bey’e güvenim sonsuzdu ama yine de merak ediyor insan. Gözlerimi açtığımda bu kadar sıradışı, kullanışlı ve şık bir mutfakla karşılaşacağımı hiç düşünmemiştim. Eski mutfağım o kadar dar ve eskiydi ki ne zaman girsem içim kararıyor, kendimi hemen dışarı atmak geliyordu  içimden. Yemek yapmak bile benim için eziyet oluyordu ama şu an yemeklerimi daha keyifli yapıyorum. Hatta oğlum bile artık daha lezzetli yemekler yaptığımı söylüyor. Bize açılan yeni yaşam penceresindeki masamızda yemek yerken sohbet etme ve tv seyretme imkanı da bulduğumuz için akşamlarımız çok daha eğlenceli geçiyor. Hatta bulaşık yıkamak da bir eziyet olmaktan çıktı sayenizde. Bir yandan dışarıyı izliyor, bir yandan bulaşıklarımı yıkayabiliyorum.
 
Bana bu güzel mutfakla birlikte yepyeni bir yaşam sunan Mimarımız Selim Bey’e, Yönetmenimiz Erdal Bey’e, Editörümüz Esra Hanım’a, Yardımcı Yönetmenimiz Özge Hanım’a, kamera arkasında bulunan bütün ekibe ve hiç yorulmadan çalışan ustalarımıza binlerce teşekkür ederim.
 
Yeliz AY / MALTEPE

EVİM ŞAHANE VİDEOLARI