X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

Evlat Kokusu 4. Bölüm

Zeyno, oğlu Çınar’ı Akbaş Ailesi’nden alabilmek için yasal yollara başvuruyor. Ancak hiçbir avukat Akbaş Ailesi karşısında durmak istemiyor. Zeyno, bu yolda tam ümidini yitirmişken Avukat Leyla kararını değiştiriyor ve Zeyno’nun velayet davasını alıyor. Zeyno, oğluna kavuşmak için elinde tuttuğu tüm bilgileri avukatıyla paylaşıyor.

Öte yandan Ela, öğrendiği gerçekle büyük bir hayal kırıklığı yaşıyor. Çınar’ın gerçek annesinin Zeynep olduğunu duyan Ela, gözyaşlarına hakim olamıyor. Çınar’a çok düşkün olan ve bir gün Zeynep’in onları ayıracağı düşüncesine kapılan Ela, anne ve babasından bunun hesabını soruyor. Ela’yı babası Aslan güçlükle sakinleştiriyor. Ela’nın bu durumu Çınar’la paylaşıp paylaşmayacağı ise herkesi tedirgin ediyor. Ancak beklenen olmuyor ve Ela bu gerçeği ondan saklamaya başlıyor.

Zümrüt ve Aslan, çocuklarıyla güzel bir gün geçirmek için dışarı çıkıyorlar. Bu sırada Çınar’ın anlattığı bir olay tüm dengeleri değiştiriyor. Çınar, Zeyno’nun onu kaçırdığında amcası Cevahir’in de orada olduğunu söylüyor. Bunu öğrenen Aslan ise deliye dönüyor. Gözü kararan Aslan, bir hışımla şirkete gidiyor ve Cevahir’in karşısına çıkıp ondan bunun hesabını soruyor. Bir anda kanlı bıçaklı olan ikiliyi ise Cevahir’in kızı ayırıyor!

BÖLÜMLER

ÖZEL KLİPLER

EN SIKI TAKİPÇİ
Serdar, Hünkar'ın büyük sırrını öğrenmiştir

FRAGMANLAR