X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

Evlat Kokusu 6. Bölüm

Evlat Kokusu 6.Bölüm'de Zeyno, oğlu Çınar'ın doğum gününde talihsiz bir kazaya kurban gidiyor. Cevahir'i hedef alan kurşun Zeyno'ya isabet ediyor. Akbaş Ailesi büyük bir panik içinde Zeyno'ya müdahale ediyor. Bu durumun basına yansımasından çekinen Hünkar ise Zeyno'nun hastaneye gitmesini istemiyor. Bu nedenle yaralanan Zeynep, Akbaş Ailesi'nin evinde Ela'nın müdahale odasında gözetim altına alınıyor. Aslan ise bu saldırıyı kim ve kimlerin yaptığının peşine düşüyor. 

Zeyno, Zümrüt'le oğlu Çınar konusunda konuşmaya karar veriyor. Onun da bir anne olduğunu ve bu durum karşısında acımasız olmaması gerektiğini söylüyor. Bir annenin başka bir annenin çığlığına duyarsız kalamayacağını hatırlatıyor. Zeyno'nun bu duygusal konuşmalarından etkilenen Zümrüt ise kendi içinde başka bir savaş veriyor. Zümrüt'ün bir anda etkileniyor ve Çınar'ı Zeyno'nun yanına getiriyor. Bu duruma şahit olan Hünkar ise Zümrüt'ü Zeyno ile samimi olmaması konusunda uyarıyor. Zeyno'nun onlara karşı velayet davası açtığını söyleyerek, Çınar'ı ondan uzak tutmasını ve onu sevmesine engel olmasını istiyor. Bu haberden sonra deliye dönen Zümrüt, derhal Çınar'ı ondan uzaklaştırıyor.

Zeyno'nun vurulmasıyla vicdanı ve aklı arasında kalan Aslan ise , Zeyno'nun yanında olmaya karar veriyor. Onunla bu zor süreçte ilgilenen Aslan, farketmeden Zeyno'yla yakınlaşmaya da başlıyor. Zeyno ile Aslan’ın Çınar’la birlikte dağ evinde geçirdikleri bir gece Zümrüt’ün sabrını taşırıyor ve Zümrüt evi terk ediyor. Serdar ise bu konuda Zümrüt'ün yanında olarak farklı bir plan içine giriyor. Zümrüt'e Zeyno ile anlaşma yapacaklarını bu durumdan onun zarar görmemesi için en doğru yolun bu olduğunu söylese de Zümrüt bambaşka bir hamle ile herkesi şok ediyor!

BÖLÜMLER

ÖZEL KLİPLER

EN SIKI TAKİPÇİ
Aslan ve Zümrüt'ün kızı Ela'dır

FRAGMANLAR