X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

Evlat Kokusu Final Bölümü

Evlat Kokusu final bölümünde, Çınar yıllardır bilmediği büyük gerçekle yüzleşmek zorunda kalıyor. Son olarak mahkeme kararı ile haftada bir gün oğlu Çınar'ı görmeye hak kazanan Zeyno, onu tamamen Akbaş Ailesi'nden almak için uğraşıyor. Bu arada Çınar'a da artık gerçekleri açıklama zamanı geliyor. Bunu yapacak tek kişi ise Çınar'ın en çok güvendiği ve annesi bildiği Zümrüt oluyor. Zümrüt için çok zor olsa da bu durumu Çınar'a anlatmak zorunda kalıyor. Zümrüt, Çınar'ın gerçek annesinin Zeyno olduğunu açıklıyor. Bu gerçek karşısında şok olan Çınar, bunu kabullenmek istemiyor. Durumlardan haberdar olan Ela da Çınar'la bir veda konuşması yapıyor. İki kardeş arasında geçen bu duygusal konuşma herkesi gözyaşlarına boğuyor.

Küçük Çınar için bu duyduklarını kabullenmek elbette mümkün olmuyor. Çınar kendisini almaya gelen Zeyno’ya da büyük tepki gösteriyor. Zeyno, Çınar ile yeni bir hayat kurmaya çalışsa da bu hiç de kolay olmuyor. Zeyno, Çınar'ı ikna edebilecek mi? Zümrüt bu duruma nasıl alışacak?

Öte yandan Zeyno ve Aslan arasındaki yakınlaşma da gözle görülür bir hal almaya başlıyor. Zeyno'ya başından beri destek olan ve daima onun yanında duran Aslan, ona duyguları olduğunu farkediyor. Aslan ve Zeyno arasında olan bu durumu Yusuf da farkediyor. Peki bu farkedilen yakınlık onları nasıl etkileyecek?

BÖLÜMLER

ÖZEL KLİPLER

EN SIKI TAKİPÇİ
Çınar, Zeyno'nun izniyle alınmıştır

FRAGMANLAR