X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

Evlat Kokusu İlk Bölüm

Ela'nın Kurtuluşu olarak beklenen Zümrüt'ün bebeği ise doğumdan kısa bir süre sonra ölür. Bebeğin ölümüyle büyük bir şok yaşayan Akbaş Ailesi acilen donör aramaya başlar. Işte tam bu sırada devreye Aslan'ın ablası Hünkar girer. Zeyno'nun bebeği Akbaş Ailesi'ne umut kapısı olacaktır. Zeyno kokusuna doyamadığı bebeğini ablası ve eniştesine emanet eder. Ancak Zeyno oğlunu son kez göreceğinden habersizdir. Zeyno'nun eniştesi yüksek bir mebla karşılığında bebeği Akbaş Ailesi için satar. Zeyno'nun oğlu artık Akbaş Ailesi'ndedir.

Yıllar sonra hapisten çıkan Zeyno'nun ilk işi ise oğlunu bulmaktır. Yaptığı araştırmalar sonucu oğlunun İstanbul'un önde gelen ailelerinden biri olan Akbaş Ailesi'nde olduğunu öğrenir. Şimdi tek hedefi ise o eve girip oğlunu almaktır. Zeyno, garson kılığında eve sızar ve oğlu ile ilk kez burada karşılaşır. Oğlu Çınar büyümüştür. Bundan sonra onu bırakmaya niyeti olmayan Zeyno oğlunu alıp tekrar Hollanda'ya dönme planları yapmıştır. Olayların sıra dışı akışı sayesinde her şey lehine dönüşen Zeyno, bir anda kendini Akbaş Ailesi'nin akşam yemeğinde bulur. Yemekte her şeyi anlatmaya Başlayan Zeyno, yıllar önce hapishanede doğum yaptığını ve oğlunu birilerinin kaçırdığını anlatır. Bu sırada tüm Akbaş Ailesi tedirgin ve korku dolu gözlerle onu dinler. Zeyno hedefine ulaşmıştır ve oğlunun onlarda olduğunu bildiğini söyleyip, onu almak istemiştir.

Peki Zeyno, Çınar'ı alıp kaçabilecek mi? Yıllar sonra Çınar'ın annesiyle karşı karşıya kalan Akbaş Ailesi ne yapacak?

BÖLÜMLER

ÖZEL KLİPLER

EN SIKI TAKİPÇİ
Seher ve Belma'nın arası iyidir

FRAGMANLAR