X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

10.Bölüm

Yurt dışına gitmeye karar veren ve bunun için son hazırlıklarını yapan Kerim, hiç beklemediği bir anda Mustafa ile karşı karşıya geliyor.
Kerim’in Mustafa’yla karşı karşıya geldiğini düşünen Ebe Nine, korku içinde yaşanacaklara engel olmaya çalışırken, Fatmagül’ün endişesi ise Mustafa içindir. Yaşaranlar için Turaner Bey’in sürpriz ziyaretiyle başlayan akşam yemeği, Selim’in yokluğuyla zor bir geceye dönüşür. Emniyette ifadeleri alınan Kerim, Selim, Erdoğan ve Vural ise suçsuzluklarını ispat etmeye çalışmaktadırlar.
Meltem’in ailesi Selim’in yeni bir olaya karıştığını öğrenir. Bu durum evlilik planlarının tehlikeye düşmesine sebep olur.
Ebe Nine’nin ve Fatmagül’ün korkulu bekleyişi, kısa süreliğine de olsa aralarında bir yakınlık doğurur. Ebe Nine, Fatmagül’ün duvarları ardında yaşadığı yıkıma, acı içinde şahit olur. Mustafa’nın iyi olduğundan emin olmak isteyen Fatmagül ise tüm riskleri göze alır ve Mustafa’yı arar. Yüzleştiği yeni gerçekle sarsılan Kerim, Fatmagül’e gerçekleri dile getirebilmek için fırsat kollar. Kerim’le birlikte aynı çatı altında olmak Fatmagül’ün yaralarının kapanmasına izin vermezken, Kerim için tek çare gitmektir. Yurtdışına gitmek için son hazırlıklarını yapan Kerim, Mustafa’yla beklemediği bir anda karşı karşıya gelir.

BÖLÜMLER