X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

14.Bölüm

Fatmagül’ün hayatında küçücük de olsa bir yer açmak isteyen Kerim’in tükenmek üzere olan umutları, hiç beklemediği bir anda yeniden canlanıyor.
Kerim’in Ebe Nine’ye itirafına şahit olan Fatmagül büyük bir şok yaşar. Bu itiraf, Ebe Nine’nin geleceğe dair umutlarını artırırken, Fatmagül’ün Kerim’le ilgili düşüncelerine ilk kez yeni soru işaretleri ekler. Kerim’in yurtdışına gitmekten vazgeçtiğini öğrenen Yaşaranlar, bu son gelişmeden huzursuz olur. Şirkete resmen ortak olan Erdoğan ise, Reşat Yaşaran için ne kadar tehlikeli olacağının sinyallerini ilk andan itibaren verir. Fatmagül’ün kalbindeki nefretin hiç tükenmeyeceğini bilmesine rağmen, Kerim hayatına Fatmagül’ün yakınında devam etmek için önemli adımlar atar. Kerim’e en büyük destek ise Ebe Nine’den gelir. Kerim’i hayatından sonsuza kadar çıkarmak isteyen Fatmagül ise boşanmaya karar verir. Şirketteki gücünü kaybetmek istemeyen Reşat Yaşaran, Erdoğan’a karşı elindeki en büyük kozunu oynar. Ancak Reşat Yaşaran’ın hesap etmediği önemli bir nokta vardır. Fatmagül’le Kerim arasındaki bağların kopmasını engellemek için Mukaddes yeniden harekete geçer. Fatmagül’ün hayatında küçücük de olsa bir yer açmak isteyen Kerim’in tükenmek üzere olan umutları, hiç beklemediği bir anda yeniden canlanacaktır.

BÖLÜMLER