X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

17.Bölüm

Fatmagül, Asu’nun evinde büyük tehlikelerle karşı karşıyadır. Eşikteki ilk tehlike Mustafa’dır. Öte yandan Fatmagül’ü gece gündüz arayan Kerim, Enise’nin gerçek kimliğini öğrenir. Şimdi Fatmagül için daha da endişelidir.
Fatmagül’ün peşindeki kadının da “hayat kadını Asu” olduğu anlaşılınca, durumun rengi iyice değişir. Kerim, Fatmagül’ü Yaşaranlar’ın tuzağa düşürdüğünü düşünerek onlara saldırır. Herkes kılıcını çekmiştir artık.
Fatmagül de üst üste yaşadığı olaylarla, evine sığındığı, adını Enise zannettiği bu kadının gerçekte ne iş yaptığını ve kimlerle beraber olduğunu öğrenir. Büyük olaylar sonunda kaçmayı başarır. Kerim, Asu’nun evini öğrendiğinde Fatmagül, gitmiştir. Şimdi koskoca İstanbul’da Fatmagül’ü bulmak daha zor olacaktır.
Çarelerin tükendiği anda çaresizlik Fatmagül’ü Kerim’in ayağına getirir.

BÖLÜMLER