X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

18.Bölüm

Kerim’in kollarında, yarı baygın ve hasta olarak eve getirdiği Fatmagül’ün hali, evdekilere sevinci ve paniği aynı anda yaşatır. Fatmagül’ün geri dönüşü, her şeye rağmen Kerim’in yüreğindeki kara bulutları da dağıtır. Kerim sabrıyla ve sevgisiyle Fatmagül’ün hiç yıkılmayacak sandığı duvarlarını sarsmaya başlamıştır. Fatmagül artık Kerim’in farkındadır. Ancak kendine kızarak, hala öfkesini ve nefretini canlı tutmaya çalışır. Fatmagül, Mukaddes sayesinde peşine düşen kişinin “Mustafa’nın arkadaşı Asu olduğunu öğrenir. Bu olay Fatmagül’ün miladıdır. Müthiş bir değişim yaşar. Artık hayata karşı bambaşka bir Fatmagül olacaktır. Vural’ın aklındaki şüphe tohumlarıysa hala canlıdır ve Asu’dan tüm sorularının cevabını kendi yöntemiyle alır.
Fatmagül’ün evine döndüğü haberi, Yaşaranlar’a da derin bir nefes aldırır. Ama Meltem’le Selim’in düğünü için geri sayım başlamışken, hala iki büyük tehlike vardır: Mukaddes ve Ebe Nine. Münir bu sorunu çözmek için harekete geçer. Düğün günü Ebe Nine’yi ve Mukaddes’i bir yolunu bulup şehirden uzaklaştırır. Fatmagül ve Kerim de aylardan sonra ilk kez yalnız kalırlar. Fatmagül kendiyle ilgili gerçekleri haykırmaya kararlıdır.

BÖLÜMLER