X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

2.Bölüm

Perişan bir halde Fatmagül’ü tecavüze uğramış bulan Ebe Nine, onu hemen hastaneye yetiştirir. Yaşadığı felaketin etkisiyle Fatmagül büyük bir travma yaşamaktadır.
Selim, Erdoğan ve Vural sebep oldukları vahşetin yavaş yavaş farkına varırlar. Kerim ise giderek büyüyen pişmanlıkla, acı içinde kıvranmaktadır. Fatmagül’den bir haber alamayan Mukaddes ise Rahmi’yi onu bulması için kasabaya yollar, ancak Rahmi’nin çabaları sonuçsuz kalır. Fatmagül’ün kayıp olduğu haberiyse, Mukaddes sayesinde balığa çıkan Mustafa’ya kadar ulaşır.  Yaşadığı şokun etkisiyle konuşamayan Fatmagül, ifade veremez. Fatmagül’ün kimliği hakkında bilgi toplamaya çalışan jandarmalara en büyük ipucunu Ebe Nine gösterir. İzlerin takibi jandarmaları Yaşaranlar’ın Çiftliği’ne kadar götürür. Olayın araştırıldığını öğrenen Erdoğan, tüm suçluları bir araya getirir. Yakalanma korkusu Erdoğan’ı ve Selim’i harekete geçirir ve kurtuluşları için tek çare, Selim’in dayısı olan Münir’i görürler. Fatmagül’ün yaşadığı büyük felaketin en büyük delili yengesi Mukaddes’te saklıdır. Mukaddes eline geçen bu fırsatı hayatı için en iyi şekilde değerlendirmeye kararlıdır.

BÖLÜMLER