X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

27.Bölüm

Kerim’in aşkını itiraf etmesiyle sarsılan Fatmagül’ün öfkesi, kendine bile itiraf edemediği duygularından daha güçlüdür. Fatmagül’ün tepkisiyle bütün umudunu yitiren Kerim, itirafıyla onu kendinden daha uzaklaştırdığı için pişmandır. Rahmi ve Ebe Nine’yle birlikte eve geri dönen Mukaddes, artık evdeki gücünü yitirdiğinin farkında olduğu halde çaresizce başını dik tutmaya çalışır. Leman’la Münir’in ilişkisinin ortaya çıkmasıyla Yaşaran’lar cephesinde ortam iyice gerilmiştir. Meltem’in ailesine karşı mahcup olan Reşat Yaşaran, Münir’e çok öfkelidir. Bu durum Erdoğan için kendi lehine kullanacağı iyi bir fırsat olur. Herkes Vural’ın daha da ileri gideceğinden endişe ederken Erdoğan, Vural’ı yalnız bırakmamaya kararlıdır.
Fatmagül çelişkili duygular içinde, Kerim’e inanmak istediğini fark eder. Bunu başaramayacağını bilmek ona daha çok acı vermektedir. Aynı evin içinde Kerim’le karşılaşmamaya çaba gösteren Fatmagül, Ebe Nine’nin telkinleriyle iyileşmek adına büyük bir adım atar. Fatmagül’le Kerim gözyaşları içinde ilk kez birbirlerine bu kadar yakındırlar. Vural’ın öfkesi, onu yalnız bırakmayan Erdoğan için Reşat Yaşaran’a karşı kullanacağı yeni bir silah haline gelir. Ama Vural’ın, Erdoğan’ın Kerim’le ilgili yeni planlarını öğrenmesiyle bu silah ters teper. Vural duruma seyirci kalmayacak ama bu yeni durum, aralarındaki mesafeyi kapatmaya çalışan Kerim ve Fatmagül’ün küçük adımlarının önünde büyük bir engel olacaktır.     

BÖLÜMLER