X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

36.Bölüm

Mustafa’nın, Gül Mutfağı’na ziyareti, Fatmagül’ün iyimser düşüncelerinde haksız olduğunu ispatlar. Kerim’in işe gittiğini ve uzun bir süre dönmeyeceğini bilen Mustafa, Fatmagül’ü huzursuz etmek için daha da cesaretlenir. Fatmagül’ün hayatında yepyeni bir dönemin başlangıcı olan “Gül Mutfağı”,  Mustafa için, kaybettiği geçmişi, Fatmagül'ü, anlamına gelmektedir. Bu durum, öfkesini daha çok artırır.
İfade vermek üzere İzmir’e giden Ebe Nine ve Rahmi, yaşanan aksilikler yüzünden, ziyaretlerini bir gün daha uzatmak zorunda kalır. Bu sayede Avukat Kadir’i daha yakından tanıma fırsatı bulan Ebe Nine, yıllar sonra ilk kez çoktan unutmuş olduğu duygularla yeniden tanışır.  Turaner Bey’in, Yaşaranlar’a karşı başlattığı savaş, dalga dalga büyümeye devam eder. Yenileceğini hissettikçe daha çok hırslanan Reşat Yaşaran, iflas bayrağını çekmek üzeredir. Şirketteki hisselerinin artmasıyla fark etmeden daha büyük bir borç altına giren Münir’in de artık paçaları tutuşmuştur. Beklenen sonu engellemek için tüm yollara başvurur. Ancak gerilen sinirler, kriz anında Yaşaranlar arasındaki çatlakları da gözler önüne serer. İçine düştüğü tuzaktan habersiz, Salih’le yeni bir başlangıç yaptığına inanan Mukaddes'in en büyük eksiği oğlu Murat’tır. Ama yeni bir gelişme hayatını tamamıyla değiştirecektir. Kerim’le aylardan sonra ilk defa evde yalnız olma fikri, nedense Fatmagül’ü artık tedirgin etmemektedir. Peşindeki Mustafa’nın gölgesi onu daha çok huzursuz eder. Kerim, Fatmagül’ü almaya geldiğinde Fatmagül Mustafa’nın ziyaretini ondan saklar. Kerim, Fatmagül’ün bir tedirginliği olduğunu hisseder. Bunun sebebinin, “evde yalnız kalmak” düşüncesi olduğunu sanan Kerim,  dışarıda zaman geçirmek için, sinemaya gitmeyi teklif eder. Bu “ilk”in heyecanıyla Kerim’e daha da yakınlaşan Fatmagül eve döndüklerinde Mustafa’dan yeni bir mesajla karşılaşır.
Mustafa’nın gölgesinin ağırlığı üzerlerinde gittikçe artmaktadır. Fatmagül yaşadığı tedirginliği, korkuyu saklamaya çalışsa da, Kerim bir şeyler olduğunu anlar. Fatmagül için artık harekete geçme zamanı gelmiştir. Kerim'in şüphelerini üstüne çektiğinin farkında olmayan Fatmagül, kararını sessizce uygulamaya koyulur.

BÖLÜMLER