X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

38.Bölüm

Kerim'in doğumgünü hediyesi olarak aldığı gelinlik, Fatmagül'ün kapanmamış yaralarını yeniden kanatır. Oysa geçmişin gölgelerinden uzakta, yeni bir başlangıç yapabilmek adına alınan bu gelinlik, Fatmagül için unutmak istediği tüm geçmişinin bir özeti gibidir. Kerim iyi niyetli ama yanlış bir adım attığını düşünürken, Kerim'e en büyük umut ışığı yine Fatmagül'den gelir. Mukaddes'in Murat'ı görmek için her gün okula geldiğini öğrenen Ebe Nine sürpriz bir şekilde onun karşısına çıkar. Bu karşılaşma, Mukaddes'i Fatmagül'ün lehine şahitlik yapmaya ikna etmek için mahkemeden önceki son şanstır. Amerika'ya gitmeden önce Mustafa'nın karşısına son kez çıkan Meltem, yaşadıklarının intikamını farklı bir şekilde alır. Bu görüşmeden haberdar olan Yaşaranlar’sa, Mustafa ile Meltem hakkındaki şüphelerine bir cevap bulurlar. Mustafa'yla da hesaplaşma zamanı gelecektir. 
Fatmagül'ün doğumgünü için evdeki hazırlıklar sürerken, Mustafa da bugünü hatırlayanlar arasındadır. Bu sırada Kerim ise, Mustafa'ya karşı Gül Mutfağı'nda tedbirlerini alır. Neşeyle başlayan doğumgünü kutlaması, aylar sonra Fatmagül'le Kerim'in ikinci kez dans etmeleriyle daha özel bir anlam kazanır. Mustafa'nın bu mutlu akşamın üstüne gölgesini düşürmek için bulduğu yol ise, Kerim'in bile elini kolunu bağlar. Psikolojisi yerle bir olan Vural'ın her an gerçekleri itiraf edebilme ihtimali, Erdoğan'ın mahkeme öncesi korkularını canlandırır. Öte yandan, Salih'in uğruna ailesini geri bırakan Mukaddes için gerçekleri öğrenme zamanı gelir. Salih'in Münir'le işbirliğinin ortaya çıkışıyla Mukaddes, Yaşaranlar’ın hesaplarını altüst edebilecek kadar tehlikeli bir hale gelir. Takvimler 16 Haziran'ı gösterdiğinde, herkes mahkemedeki yerini almak üzere İzmir'dedir. Fatmagül artık en büyük düşmanlarıyla adalet önünde hesaplaşmaya, onurlu mücadelesine dimdik ayakta başlamaya hazırdır. 

BÖLÜMLER