X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

4.Bölüm

Yaşamak için bir sebebi olmadığını düşünen Fatmagül hayatına son vermek ister. Hayatını mahvettiği Fatmagül’ün öfkesi ve çaresizliği, Kerim’i günahının büyüklüğüyle yeniden yüzleştirir.
Hayalleri gibi, geleceğini de ateşe veren Mustafa’nın da öfkesi giderek büyümekte, intikam yeminleri etmeye devam etmektedir. Bu durumu, Münir ile Mukaddes, planlarını uygulamaya koymak için kısa sürede kendi lehlerine çevirirler. Yaşaranlar, tüm kasabayı çalkayan olayı, adlarını karıştırmadan örtbas edebilmek için oyunlarına devam ederken, Reşat ile Rıfat Yaşaran arasındaki gerilim de bulduğu ilk çatlaktan sızar. Kerim pişmanlık içinde ne yapacağını bilememektedir. Fatmagül ise kendisine biçilen geleceğe razı olmamaya kararlıdır. Ancak Mustafa’nın kendisine sırtını tamamen dönmesi, Fatmagül’ün direncini yavaşça kırmaya başlar. O kirli geceye dair tüm deliller bir bir ortadan kaldırırken, Kerim jandarmalar tarafından yakalanır. Gerçeklerin ortaya çıkmaması için avukat Münir ve Mukaddes, Kerim’le evlenmesi için Fatmagül’ün üstündeki baskıyı artırır. Ebe Nine’nin, gerçekleri ortaya çıkarmak isteyen çırpınışları eşliğinde, hem Kerim, hem de Fatmagül hayatlarını değiştirecek ifadelerini verirler. Fatmagül, kurban edildiği oyunları nefretle izlerken, kalbindeki dinmeyen acılarla birlikte, karanlık geleceğine doğru ilk adımı atacaktır.

BÖLÜMLER