X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

41.Bölüm

Kerim’in masumiyetini ispat edecek bir umut ışığı doğuyor.

Fatmagül’ün ziyareti, Kerim için bir nefes olur. Ayrı kaldıkları günler içinde, Fatmagül de Kerim’in hayatındaki yokluğunu hissetmeye başlamıştır.
Görüş odasında geçen kısacık zaman, Kerim ve Fatmagül’ün özlemlerini dindirmeye yetmese de, ikisine de büyük bir moral olur. Zaman kısa, söylenecek sözlerse çok fazladır. Yüz yüzeyken konuşulamayanlar, birbirlerine yazdıkları mektuplarda anlatılacaktır. Kalplerini emanet eder gibi mektuplarını emanet ederler birbirlerine. Ayrılık saati geldiğinde bu zorlu sürecin yeni bir sınav olduğunun ikisi de farkındadır. Fatmagül’ün ziyaretiyle yüzü gülmeye başlayan Kerim ise, hapishanedeki günlerini daha da zorlaştıracak tuzağa düşer. Ebe Nine, hayatlarını yeniden düzene koymaya kararlıdır. Gül Mutfağı’nı yeniden açmak için kolları sıvar. Mukaddes, çocuğunun Rahmi’den olduğunu DNA testiyle ispat eder. Böylelikle herkese karşı sırtını dikleştirir ve sesi daha çok çıkmaya başlar. İlk iş olarak Rahmi ile Fatmagül’ün arasını açmaya çabalar. Yaşaranlar hızla iflasa doğru giderken, Erdoğan’ın hiç tahmin edilemeyen bir planı vardır. Bu plan aynı zamanda, tüm enerjisini Meltem’den intikam almaya ayıran Selim için de bulunmaz bir fırsattır. Avukat Ömer’in bulduğu ipuçları bir araya getirildiğinde, Kerim’in masumiyetini ispat edecek bir umut ışığı da doğar. Ancak hiç kimsenin beklemediği sürpriz hamleyi ise Mustafa gerçekleştirecektir. Son gelişmelerden habersiz olan Kerim, kendisini görmeye gelen ziyaretçiyle şoke olur. Aynı anda Kerim ile Fatmagül’ün arasına giren demir parmakları ortadan kaldıracak eli Mustafa uzatmak üzeredir.

BÖLÜMLER