X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

43.Bölüm

Fatmagül ve Kerim’in ayrılıkları sona eriyor ve birbirlerine kavuşuyorlar.

Kerim’in duruşma tarihini haber vermesiyle birlikte, Gül Mutfağı’nın havası da bir anda değişir. Fatmagül heyecanlı bir geri sayıma başlarken; Ebe Nine’nin sevincinin üstündeyse, Kerim’e annesi tarafından bırakılmış mektubun gölgesi vardır. Ebe Nine yıllardır sakladığı bu mektupla ilgili kararını Fahrettin’le görüştükten sonra verecektir. Kerim’e rağmen yapılan bu görüşmeler, Fatmagül’ü huzursuz ederken, Mukaddes’in de tüm ilgisini üstüne çeker. Asu’yla, Vural’ın mezarında karşı karşıya gelen Mustafa’nın gerçekleri inkar edebileceği bir kaçış yolu kalmaz. Mustafa suçunu Asu’ya itiraf ettiğinde, geleceğini de onun ellerine bıraktığının farkındadır. Oğlunun katilini bulmaya yemin eden Leman ise, Mustafa’ya dikkatleri üstünden dağıtması için yeni bir fırsat sunar. Vural’ın ölümüne dair şüpheleri üstlerine çekerek açık hedef haline gelen Yaşaranlar ise, kısa zamanda birbirine düşer. Münir ile Reşat Yaşaran arasındaki güvensizlik ilk fırsatta patlak verir. Karşılıklı suçlamalarla tırmanan gerginlik, tüm ailenin önünde geçmişe dair sırların ortaya dökülmesine neden olur. Öte yandan, Erdoğan’ın tuzağı başarıyla sonuçlanınca, Turaner’in ipini çekecek görüntüler Yaşaranların eline geçer. Ne olursa olsun artık oğlunu yalnız bırakmamaya kararlı olan Fahrettin ise, Yaşaranlar’ın karşısına hiç beklenmedik bir şekilde çıkar. Bu sırada Kerim, Münir’in tuzağına karşı, hapishanede zorlu bir sınav verecektir.

Kerim’e hiç verilmemiş bir mektubun varlığı öğrenen Mukaddes ilk fırsatta soluğu Ebe Nine’nin odasında alır. Mukaddes’in Ebe Nine’ye suçüstü yakalanmasıyla başlayan olaylar, dengeleri değiştirecek bir kazayla son bulacaktır.

Asu’nun gerçekleri itiraf etmesinden korkan Mustafa, Kerim’in duruşmasından önce geleceğini garantiye alacak adımı atar. Duruşma günü geldiğinde, Reşat Yaşaran kendisini bekleyen felaketten habersiz evine doğru giderken, Fatmagül ve Kerim ise, hakimin vereceği kararı sabırsızlıkla beklemeye başlar. Kavuşma anına artık saatler kalmıştır.

BÖLÜMLER