X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

48.Bölüm

Fatmagül’ün büyük itirafıyla birlikte, Kerim’in ilişkilerine dair en önemli soru işareti de yok oluyor.
 
Fatmagül ve Kerim, İstanbul’dan uzakta, yağmurun da zorladığı koşullarda, baş başa kalırlar. Aynı gece Münir’in tuzağına düşen Mustafa, bu çamurdan kurtuluşunun olmadığının farkındadır. Bir kez daha Yaşaranlar’a boyun eğmekten başka çaresi yoktur. Asu da onun bu kararına uymak zorundadır. Aksi halde hem bebeği, hem de kendisi tehlikeyle burun buruna kalacaktır. Öte yandan Kadir, Fatmagül’ün lehine olabilecek tüm kapıları zorlarken, Mustafa, Yaşaranlar için çalışmaya başlamıştır. Reşat’la Münir’in planlarının uzağında kalan Erdoğan ise, Nil’le birlikte hayatında yeni bir sayfa açmaya kararlıdır. Ancak bu hayalinin önüne geçmişinin dikilmesi uzun sürmez. Avustralya’dan ağabeyi Kerim’i görmek için gelen Deniz’in heyecanı, Fahrettin’in temkinli adımlarına takılır. Bir an önce Kerim’le tanışmak isteyen Deniz, bunun yolunu kendi yöntemleriyle bulacaktır.
 
Kerim ve Fatmagül arasındaki kara bulutlar, birbirlerine doğru attıkları adımlarla dağılmaya başlar. Kerim’in ilişkilerine dair en önemli soru işareti, Fatmagül’ün büyük itirafıyla yok olacaktır.

BÖLÜMLER