X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

5.Bölüm

Fatmagül etrafını kuşatan kara gölgelere boyun eğer ve Kerim’le evlenir. Nikah sonrasında, Fatmagül’ün paramparça edilen hayatının, artık son anlaşmaları da yapılacaktır. Kerim, gözlerinde her seferinde nefreti ve acıyı gördüğü Fatmagül’le evlenerek, Yaşaranlar’a derin bir nefes aldırır. Münir’in Yaşaranlar adını tamamen güvenceye almak adına son hamlesiyse, Fatmagül’le Kerim’i kasabadan temelli göndermektir. Ebe Nine olayların akışını değiştiremediği için hırslıdır, her şeyin göründüğünden çok farklı olduğu hissiyle, mücadeleyi bırakmaz. Kasabada yayılan dedikodulara inanan Mustafa, öfkesinin esareti altına girmiştir. Kerim’den intikam almak için Ebe Nine’nin evine gider. Bu evde yaşananlar, Fatmagül’ün son direncini de kırar ve düşmanlarının isteklerine boyun eğerek, Kerim’le İstanbul’a doğru yola çıkar.
Kerim büyüyen vicdan azabını suç ortaklarıyla paylaşarak azaltmaya çalışır.
Selim, Erdoğan ve Vural’ın kendileriyle yüzleştikleri gecede, Kerim’in hatırlayamadığı gerçek de dile gelir. Hiç beklenmedik bir anda, örtbas edilenler ortaya çıkınca, Yaşaranlar iki taraftan köşeye sıkışır. Çaresizliği nefretiyle birleşen Fatmagül ise her şeyi göze almıştır.

BÖLÜMLER