X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

50.Bölüm

Fatmagül’ün mahkeme günü geliyor. Yaşaranlar, Fatmagül’e karşı daha öfkeli, daha nefret dolu geliyor mahkemeye. Ancak, Fatmagül bu kez çok daha güçlü ve artık yalnız değil.
 
Kapana kısılmış bir halde Kerim’in kendisini bulmasını bekleyen Erdoğan, olayların içine polisin de dahil edilmesiyle iyice köşeye sıkışır. Erdoğan’ın bu kadar yakınlarına gelmiş olması, başta Fatmagül olmak üzere tüm ailenin eski korkularını yeniden canlandırır. Öte yandan, hiç tahmin etmediği bir karışıklığın ortasında kalan Deniz, Fatmagül’le Kerim’in gerçek hikayesinin peşine düşerken, Fahrettin de gerçekleri öğrenmek için Asu’nun peşindedir. 
Kerim ve Erdoğan karşı karşıya geldiklerinde, Kerim’in öfkesini kontrol etmesi hiç kolay olmaz. Yaşanan olay bir tesadüfle Fatmagül’ün davasına kadar uzanacak süreci başlatır.
Fatmagül davanın seyrini değiştirebilecek bir karar vermek zorundadır. Fatmagül’ün mahkemeden hemen önce yaktığı küçük kıvılcım, büyük bir ateşe dönüşecektir. Bu sırada Kerim ve Fatmagül ilişkilerinin geleceği adına da, çok değerli bir gelişme yaşar.
Mahkeme günü geldiğinde, Yaşaranlar, Fatmagül’e karşı daha öfkeli, daha nefret doludur. Oysa Fatmagül bu kez çok daha güçlüdür ve artık yalnız değildir.

BÖLÜMLER