X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

52.Bölüm

Yaşaranlar’ın saldırılarına maruz kalan Fatmagül ve Kerim, biraz nefes almak için, bir süreliğine başka yerlere gitmek istiyor.
 
Kendilerine karşı oluşan baskıyı kırmak isteyen Yaşaranlar, Kerim ve Fatmagül’ü hedef alan bir basın açıklaması yaparlar. Yaşaranlar’ın sessizliğini bozup, bu sürece iddialarıyla dahil olması, gazetecilerin davaya ilgisini daha çok çeker. Her dakika Fatmagüller’in çevresinde dolaşmaya başlayan bazı gazeteciler, tam da Yaşaranlar’ın yaratmak istediği havayı oluşturur.
Asu’nun izini bulan Mustafa, Asu’yu ikna edip eve döndürmeye kararlıdır. Ancak Mustafa’nın karşısında bu sefer Fahrettin de vardır. Nil’den sonra kendini bir türlü toparlayamayan Erdoğan ise alkolle teselli buldukça, öfkesi daha büyür. Yaşaranlar, Fatmagül davasında gerçekleri bilen herkesi susturmaya çalışırken, Erdoğan bu kişilere bir yenisini ekleyecektir.
Avustralya’ya dönmeden önce, Kerim, babasına doğru bir adım atar. Ancak yılların yarattığı büyük boşluk, Kerim’in babasını bir anda affetmesine engeldir. Yaşaranlar’ın basına verdiği malzemeler, Fatmagüller’e ulaşana kadar daha büyür. Kerim ve Fatmagül’ün geçmişine dair soru işaretleri artıkça, ikisi için de nefes alınacak yer kalmaz. Her şeyden bir süreliğine kaçmak, Fatmagül ve Kerim için tek çözüm yolu olacaktır.

BÖLÜMLER