X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

54.Bölüm

Fatmagül ve Kerim’in arasında bir duvar daha yıkılmıştır. Yaşaranlar’ın karşısına özgürlüğünü elde etmek için çıkan Mustafa, Erdoğan’ın karşı hamlesiyle büyük bir bozguna uğrar. Reşat Yaşaran ile Erdoğan arasındaki gerginlik ise giderek büyümektedir. Erdoğan, kurtuluşunun, Fatmagül’ün kendi rızasıyla davadan vazgeçtiğini söylemesiyle olacağını düşünmektedir.
 
Fatmagül ve Kerim’in baş başa yaşadıkları birkaç gün İstanbul’dan gelen haberle sona erer. Apar topar İstanbul’a dönmek zorunda kalırlar. Onları büyük bir sürpriz beklemektedir.
 
Öte yandan, ortalık sakinleşmiş, alınan kararla, davayla ilgili haber yapılması önlenmiş ve Fatmagül rahatlamıştır. Fatmagül normal hayatına döner fakat, peşindeki gölgeden habersizdir. Erdoğan planlarını uygulamak için harekete geçmiştir.

BÖLÜMLER