X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

58.Bölüm

Özge’nin yardım çığlığı, Fatmagüller’i harekete geçirir. Fatmagül, Kerim ve Kadir, Özge’ye ulaştıklarında, karşılaştıkları manzara hepsini derinden sarsar. Özge uzun süren sessizliğinin ardından büyük bir mücadeleye ilk adımını atarken, Fatmagül her anında ona destek olmak için yanında olur.
 
Ailesiyle iletişime geçen Mustafa, kapıya gelen polislerin Vural cinayetiyle bir ilgisi olmadığını öğrenir. Ancak bu yeni bilgi Mustafa’yı yolundan döndürmeye yetmez. Mustafa güvenli olduğunu düşündüğü tek yerde saklanırken, geçmişiyle muhasebesi daha çok büyür. Özge’nin yaşadığı acı Fatmagüller’i etkisi altına almışken, Kadir de Ebe Nine’ye duygularını açmak için cesaretini toplamaya çalışır. Ebe Nine’yle Kadir’in geleceğe dair alacakları önemli karar, tüm ailenin havasını bir anda değiştirecektir. Maddi zorluklar nedeniyle iflasın eşiğinde olan Yaşaranlar’ın gündeminde, Yaşaran Holding’e yapılan ortaklık teklifi vardır. Bu teklifin arkasındaki isim intikamını almak için ortaya çıktığında, Reşat Yaşaran şirketinin geleceği adına önemli bir seçim yapmak zorunda kalır. Özge’nin eniştesinden şikayetçi olmasıyla başlayan süreç, Özgeler’in güvenliğini tehdit eden bir hal alır. Bu durum Fatmagül ve Kerim’i harekete geçirir. Kerim, Özge ve ailesini güvenli bir yere yerleştirmek için yola çıktığında, büyük bir tehlikeyle karşı karşıya kalacaktır.

BÖLÜMLER