X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

61. Bölüm

Kerim’in gözlerini açmasıyla birlikte başta Fatmagül olmak üzere herkesin yüreğindeki korkular, yerini sevince bırakır. Ancak bu sevinç çok uzun sürmez. Önce Mustafa’nın serbest kaldığı haberi hastaneye ulaşır. Bunun hemen ardından ise, Mustafa tüm tehlikeleri göze alarak Kerim’in karşısına çıkmanın bir yolunu bulur. Mustafa’nın içindeki intikam ateşi, Mustafa’yı hesaplaşması için Kerim ve Fatmagül’le bir araya getirir. 
 
Mustafa’nın tüm suçlamalarının hedefinde Kerim vardır. Yaşadığı kayıplardan sonra asıl “mağdurun” kendisi olduğunu düşünen Mustafa, hastanede büyük bir şov sergiler. Bu olay Kerim ve Fatmagül’ü ayrı ayrı etkisi altına alırken, eski hesaplaşmaları gün yüzüne çıkarır. Bir sene önce Ildır’daki “o gece” yaşanmasaydı sorusu akıllardaki yerini yeniden alır. 
 
Öte yandan Mustafa, Asu’nun ve şansının yardımıyla hakkındaki suçlamalardan aklanma fırsatı bulur. Ne olursa olsun Kerim’in vurulma olayının peşini bırakmayacak tek kişiyse Fahrettin Ilgaz’dır. Mustafa zincirlerinden kurtuldukça daha tehlikeli olmaya başlarken, Fatmagül ise, Kerim’le düğünleri için büyük bir adım atar.

BÖLÜMLER