X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

63.Bölüm

Mustafa’ya en büyük cezayı, onun kaderini Fatmagül’ün ellerine bırakarak vereceğini düşünen Asu, gerçekleri itiraf ettikten sonra ortalıktan kaybolur. Artık Mustafa’nın kaderi gerçekten Fatmagül’ün ellerindedir. Mustafa, Fatmagül’ün kendisini ihbar etmeyeceğine inansa da, Fatmagül savcılığa suç duyurusunda bulunmak için bir dakika bile düşünmez. İhbarın değerlendirilmesiyle başlayan süreç, Mustafa’nın işlediği suçların ortaya çıkması için önemli bir adım olur. Kaçmaktan başka çaresi kalmayan Mustafa’ya en büyük yardım Yaşaranlar’dan gelir. Mustafa’yı yeniden içlerine alan Yaşaranlar, ellerinde patlamaya hazır bir bomba tuttuklarının farkında değildir.

Son olaylarla birlikte Mustafa’nın gölgesi Fatmagül ve Kerim’in hayatında yeniden gezinmeye başlar. Aile içinde Fatmagül’le Mustafa adının yan yana anılıyor olması bile, Kerim’i fazlasıyla huzursuz eder. Ancak bu durum, Fatmagül’le Kerim’in birbirlerine daha sıkı bağlanmasına neden olur. Fatmagül’ün gelinliğine ilk makası vurmasıysa tüm ailenin havasını bir anda değiştirir. Öte yandan uzun zamandır gsm şirketlerinden beklenen rapor sonunda gelir. Fatmagül’ü yeniden kazanacağı anın hayalini kuran Mustafa ise planlarını harekete geçirir.

BÖLÜMLER