X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error:503 Backend fetch failed

Error 503 Backend fetch failed

Backend fetch failed

Guru Meditation:

XID: 722890463


Varnish cache server

65.Bölüm

Eski ayakkabı fabrikasında patlayan silah, hem Kerim’in hayatını kurtarır, hem de Fatmagül’ün yaşadığı kâbusa bir son verir. Son ana kadar direnmeye kararlı olan Mustafa ise, Fatmagül ve Kerim’in hayatı üstünde tehlike yaratmaya devam edecektir. Etraflarını saran çemberin iyice daraldığını fark eden Selim ve Erdoğan’ı, hapishaneye yeniden girme korkusu sarar. Mustafa’nın Fatmagül’ü sakladığı yerin ortaya çıkmasıyla, Yaşaranlar’la Mustafa arasındaki bağlantı gün yüzüne çıkmaya başlar. Erdoğan ve Selim, herkesten gizli olarak kendi kurtuluş haritalarını çizer ve harekete geçerler.

Mustafa’nın yanında kaldığı zamanlarda, büyük bir korku ve acı yaşayan Fatmagül, yaşadıklarının etkisinden hemen kurtulamaz. Tüm aile ve psikoloğu Fatmagül’e desteğini sürdürürken, Kerim yaşanan bu acıların hesabını sormak için Yaşaranlar’ın karşısına çıkmaya karar verir. Yarası her geçen gün daha tehlikeli hale gelen Mustafa ise, hayatta kalmak için savaşmaktadır.

Bir yanda polislerin araştırması, diğer yanda Kadir’in çabalarıyla Mustafa davasıyla ilgili önemli gelişmeler yaşanır. Yaşaranlar için son yakındır. Fatmagül, mücadelesinin boşuna olmadığını gözleriyle görecektir.

BÖLÜMLER