X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

66.Bölüm

Yaşaranlar hakkında çıkan tutuklama kararı, Fatmagüller cephesinde sevinçle karşılanır. Fatmagül ise yaşanan onca olaydan sonra, umutlanmaya bile korkmaktadır. Sessizce bu sürecin sonuçlanmasını bekler. Yaşaranlar tarafında ise büyük bir sarsıntı yaşanmaktadır. Münir ve Reşat hakkındaki tutuklama kararını televizyondan öğrenen Erdoğan ve Selim, sıranın kendilerini geldiğini fark eder. İki kaçak için bundan sonra her şey daha zor olacaktır.
Mustafa’yla yaşadığı olaydan sonra içine kapanan Fatmagül’ün sessizliği, Kerim’i Mustafa’ya karşı daha çok hırslandırır. Mustafa’nın izini sürmeye devam eden Kerim ve Fahrettin’in çabaları sonuçsuz kalmaz.
Etrafındaki çemberin giderek daraldığını fark eden Mustafa’nın son ana kadar pes etmeye niyeti yoktur. Öte yandan Selim ve Erdoğan’ın kaçtıklarının ortaya çıkmasıyla, polisler her yerde onları da aramaya başlar. Erdoğan’ın ise polisleri atlatmak için yeni bir planı vardır.
Yarası her geçen dakika daha tehlikeli hale gelen Mustafa, son gücüyle peşindeki polislerden kaçmaya devam eder. Ancak artık Mustafa için de yolun sonu çok yakındır.

BÖLÜMLER