X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

67.Bölüm

Mustafa’nın yakalandığı haberi evde büyük sevinç yaratıyor. Fatmagül ve Kerim de uzun bir zamandan sonra, verdikleri mücadelenin karşılığını alıyorlar.

Mustafa’nın yakalandığı haberi evde büyük sevinç yaratır. Uzun bir zamandan sonra, Fatmagül ve Kerim verdikleri mücadelenin karşılığını alırlar. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Mustafa için yolun sonu gelmiştir. Yeni bir tehlike, Mustafa’yla karşılaştığı günden beri, hayatı altüst olan Asu’nun kapısına dayanır. Asu’nun yardımına yine Kerim ve Kadir yetişir. Saklandıkları yerde televizyondan son gelişmeleri takip eden Erdoğan ve Selim ise panik halde kaçacakları günü beklemektedirler. Önce Reşat Yaşaran’ın tutuklanması, ardından Mustafa’nın yakalanması, korkularını daha büyütür. Sinirleri iyice gerilen kaçaklar, sonunda birbirlerine girerler. Yaşanan zorlu sürecin ardından Fatmagül de kendini yavaş yavaş toparlamaya başlar. Kerim ve Fatmagül arasında bir süredir devam eden sessizlik bozulduğunda, ikisi de birbirlerine yeniden sıkı sıkıya sarılırlar. Vural Namlı cinayetinin duruşma günü geldiğinde, Mustafa da sanık olarak mahkemedeki yerini alır. Kerim tutuksuz yargılandığı dava görülürken, Fatmagül ve Asu’yla karşı karşıya gelen Mustafa aslında bütün hayatıyla yüzleşmektedir. Hakimin vereceği karar merakla beklenirken, diğer tarafta Selim ve Erdoğan’ın gergin bekleyişi de sona erer ve onlar da artık dönülmez bir yola girerler.

BÖLÜMLER