X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

70.Bölüm

Fatmagül, Kerim’in gidişinin altında yatan sebebi öğrenmeye çalışıyor.

Kerim’in düğün öncesinde her şeyi bırakarak babasının yanına Bodrum’a gitmesi, Fatmagül’ü çok huzursuz eder. Fatmagül, Kerim’in gidişinin altında yatan sebebi öğrenmek için her yola başvururken, Mukaddes de oynadığı oyunun daha kötü sonuçlara yol açacağından korkmaktadır.

Kerim’in gitmesiyle, yeni evle ilgili hazırlıkları tamamlamak da Rahmi’ye düşer. Ancak yeni komşularının kim olduğunu öğrenen mahallelinin tavrı, Fatmagül’ü orada da zor günlerin beklediğini ilk andan belli eder.

Yurtdışında kaçak hayatlarına zor şartlar altında devam eden Selim ve Erdoğan’ın arası, Ayçe’nin Selim’le yakınlaşmasından sonra açılır. Erdoğan için kötü başlayan gece, bütün kaçış planlarının tehlikeye gireceği bir olayla son bulur. Diğer tarafta Yaşaranlar cephesinde tüm ipleri eline alan Lale’nin esrarengiz hayatı, Perihan’ın da dikkatini çeker. Soru işaretleri çoğalmaya başladıkça, Lale’nin sır perdesi de yavaş yavaş aralanmaya başlar.

Kerim, Fatmagül’le ilgili korkularıyla yüzleşmeye çalışırken, yıllardan sonra ilk kez Fahrettin’le de gerçek bir baba oğul ilişkisi kurar. Kerim’in gidişiyle, Fatmagül’le Kerim arasında açılan mesafeleri kapatmak için Ebe Nine sürprizlerle dolu güzel bir yol bulur.

BÖLÜMLER