X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

73.Bölüm

Fatmagül ile Kerim’in düğün günü gelip çatıyor.

Hapishanede geçirdiği günler boyunca, Fatmagül’ün hayaline tutunan Mustafa, sonunda gerçeklerle yüzleşir. Büyük bir umutla Fatmagül’ü arayan Mustafa, Kerim’le Fatmagül’ün evleneceklerinden emin olduğunda, geleceğine dair bütün umutlarını kaybeder. Mustafa’nın hapishanedeyken bile hayatlarına sızmayı başarması, Fatmagül ve Kerim’i yeni önlemler almaya iter. Öte yandan düğüne sayılı günler kala yaşanan tatlı telaş, Mustafa'nın varlığını kısa sürede unutturur. Fahrettin'in Avustralya'dan eşi ve kızı Deniz'in de İstanbul’a gelmesiyle birlikte, düğün evindeki hazırlıklar hızlanır.  Eksikler birer birer tamamlanırken, düğün evinde bütün adetler eksiksiz yerine getirilir.

Artık kaybedecek hiçbir şeyi kalmadığını bilen Mustafa ise, Kerim'le Fatmagül'ün mutluluğuna sonsuza kadar engel olmak için harekete geçer. Yaşadığı iflas şokundan sonra, Reşat Yaşaran'ın tutunabileceği tek bir dalı bile kalmaz. Erdoğan ise hapishanede kaderine razı bir şekilde mahkeme gününü bekler. İçinde bulunduğu koşullara direnmeye çalışan Selim ise kendisini bekleyen sona çok yakındır.

Fatmagül ve Kerim, birbirlerine itiraf edemeseler de, düğün gecesinin kendileri için aynı zamanda büyük bir sınav olduğunun farkındadır. İkisi de ayrı ayrı hissettikleri korkuyu daha derinlere itmeye çalışır. Bu süreçte, Dr. Nezihe'yle yaptıkları görüşmeler, ikisini de rahatlatacaktır.

Düğün günü geldiğinde, evdeki tatlı telaş doruk noktasına çıkar. Bu sırada Mustafa’nın düğün günüyle ilgili planları olduğunu anlayan Asu, son dakikada Kadir’leri uyarmayı başarır. Fatmagül ve Kerim ise her şeyden habersiz, “imkansızın içinde” yeşerttikleri aşklarının en özel gününü yaşamaya hazırdır.

BÖLÜMLER