X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

75.Bölüm

Fatmagül ve Kerim ilk kez, gerçekten evli bir çift gibi kendi evlerinde baş başa vakit geçiriyor.

Birlikte geçirdikleri ilk geceden sonra, Fatmagül ve Kerim kendileri için çok zor bir eşiği daha aşmış olur. Geçmişlerine ait o büyük yarayı, ancak zaman iyileştirecektir.

Mustafa’nın ölüm haberiyle birlikte düğün evinin neşesi de tamamen kaçmıştır. Başta Rahmi ve Mukaddes olmak üzere, herkes bu durum karşısında sarsılır. Öte yandan Mustafa’nın vefat ettiğini Asu’ya haber vermek, Kadir ve Fahrettin’e düşer. Diğer tarafta Mukaddes de Fatmagül’e haber vermek için fırsat kollar.

Geçirdiği kalp krizinin ardından Reşat Yaşaran hayati tehlikeyi atlatır. Ancak bu krizin Reşat’ın sağlığı üzerinde bazı olumsuz etkileri kalır. Bu sırada, Yaşaranlar’ın Selim’le iletişim halinde olduğunun ortaya çıkmasıyla, Yaşaranlar için de son yakındır.

Fatmagül ve Kerim ilk kez, gerçekten evli bir çift gibi kendi evlerinde baş başa vakit geçirir. “İlk gecelerine” dair suçlu sessizlik devam ettikçe, aralarına soğukluk gireceğini fark eden Kerim, bu konuda ilk adımı atar.

Mustafa kimsesiz bir şekilde İzmir’de son yolculuğuna uğurlanır. Mustafa, Kerim’le Fatmagül’ün hayatından çıkarken bile, gölgesini arkasında bırakacaktır.

BÖLÜMLER