X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

76.Bölüm

Mustafa’dan gelen mektupla ilgili duygularını Kerim’le paylaşan Fatmagül, geçmişine ait her şeyi bir kenara bırakıyor ve yeni bir hayata başladığını ispat ediyor.

Mustafa ölürken bile masum değildir ve Fatmagül ile Kerim arasına hayat boyunca taşıyacakları bir vicdan azabı bırakmak ister. Fakat ne Fatmagül ne Kerim kendini suçlu hisseder. Gelen mektupla ilgili duygularını Kerim’le paylaşan Fatmagül, geçmişine ait her şeyi bir kenara bırakarak, yeni bir hayata başladığını ispat eder.

Yeni evli çiftin evine yapılan ilk ziyaret, bambaşka bir krizin ortasında gerçekleşir. Mukaddes için yaptığı kötülüklerin hesabını verme zamanı gelir. Yılların birikimi, Fatmagül’le Mukaddes arasındaki tüm bağları koparır. Bu olayın ardından Rahmi, ailesi adına ilk kez bir karar alır ve uygulamaya koyar.

Kerim’in hala kendisine dair şüpheleri olduğunu öğrenen Fatmagül, öğrendiklerini kabullenmeye çalışır. Artık geçmişlerine dair hiçbir şeyin aralarına girmesine izin vermeyecektir. Öte yandan günler sonra Gül Mutfağı’na dönen Fatmagül’ü bir sürpriz daha beklemektedir. Asu kucağında bebeğiyle Fatmagül’e veda etmeye gelmiştir.
 

BÖLÜMLER