X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

78.Bölüm

Fatmagül ve Kerim’in küçük balayıları geçmişten gelen bir sürprizle, daha da renkli bir hal alıyor. Bu kez Kerim’in geçmişi yüzünden, Fatmagül bir sınav daha veriyor.

Fatmagül’le Kerim’in sürpriz tatilleri, Selim’in yakalandığını öğrenmeleriyle çok daha keyifli bir hale gelir. Mücadeleleri sonuca ulaştıkça, ikisi de hayallerindeki günlere yaklaşmanın mutluluğunu yaşar.

Yaşaranlar’daki büyük çatlak ortaya çıkmış, Selim’i ihbar eden kişinin Münir olduğu anlaşılmıştır. Mukaddes’in yine arkalarından iş çevirdiğini öğrenen Rahmi, artık evliliği ile ilgili bir karar vermek zorundadır. Evde çıkan tartışmalar sırasında Murat, babasının Rahmi olmadığını öğrenir.

İstanbul’da yaşanan fırtınadan haberi olmayan Fatmagül ve Kerim, tatillerinin keyfini çıkarırlar. Bu küçük balayı geçmişten gelen bir sürprizle, daha da renkli bir hal alır. Bu kez Kerim’in geçmişi yüzünden Fatmagül bir sınav daha verecektir.
 

BÖLÜMLER