X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

79.Bölüm

Yaşaranlar hakim karşısına çıkıyor.  Fatmagül’ün ise umut etmek için çok daha önemli bir nedeni doğuyor.

Fatmagül’ün doğum günü, duruşmaya sayılı günler kala üzerlerindeki gerginliği biraz olsun hafifletmek için iyi bir fırsat olur.  Kerim’in sürpriziyle neşelenen gecede, rahatsızlanan Fatmagül, huzursuzluğunu belli etmemek için büyük çaba sarf eder. Gecenin sonunda asıl sürprizi Fatmagül yapacaktır.

Kendini aileden iyice dışlanmış hisseden Mukaddes yeni bir karar alır. Rahmi bu kararı Fatmagül’e gözyaşları içinde açıklar. İki kardeş ilk kez birbirlerinden ayrılacaklardır.

Fatmagül’le Kerim’i aralarına kabul etmeyen mahallelinin baskısı, yaşanan olayla yerini pişmanlığa bırakır. Yaşaranlar’ın son çırpınışları onların da birbirlerinden kopmalarına neden olur. Hakim karşısına çıktıklarında,  Fatmagül’ün umut etmek için çok daha önemli bir nedeni vardır.

BÖLÜMLER