X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

80.Bölüm FİNAL

Kanal D’nin, senaryosunu Ece Yörenç ve Melek Gençoğlu’nun kaleme aldıkları, yönetmenliğini Hilal Saral’ın yaptığı, başrollerini Beren Saat ve Engin Akyürek’in paylaştıkları, yapımını da Ay Yapım’ın üstlendiği sevilen dizisi “Fatmagül’ün Suçu Ne?”, bu akşam ekrana gelecek final bölümüyle ekrana veda ediyor.

Veda bölümünde; “Bu son olsun” diyerek adliye binasına gelen, düşmanlarının gözünün içine bir kez daha bakmak zorunda kalan Fatmagül için, bu duruşma çok zor geçeceğe benziyor.

Sanıkların arasında bu kez, Mukaddes, Avukat Münir Telci ve Reşat Yaşaran da var. Fatmagül’ün davası sonuçlanıyor mu? Sonunda, Fatmagül’ün üzerindeki kara gölgeler kalkacak mı? Fatmagül ve Kerim için bundan sonra hayat nasıl olacak? Tüm bu soruların yanıt bulacağı, ilk bölümünden itibaren büyük bir merak ve tutkuyla izlenen “Fatmagül’ün Suçu Ne ?” dizisi, hafızalardan silinmeyecek, duygu dolu bir bölümle veda ediyor.
 

BÖLÜMLER