X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

9.Bölüm

Sorularının cevabını başkasında bulamayacağını anlayan Meltem, her şeyi göze alarak Fatmagül’le karşı karşıya gelir. Bu karşılaşma Fatmagül’ün yarasını daha çok acıtırken, Kerim, Meltem’i ikna etmek için harekete geçer. Mukaddes sayesinde, Meltem’in son hamlesini öğrenen Münir, olaya el koyar ve durumu Yaşaranlar’ın lehine çevirmeyi başarır. 
Yaşaranlar cephesinde Erdoğan ve Reşat Yaşaran arasındaki soğuk savaş sürmekte, gerilim her geçen gün tırmanmaktadır. Kerim’in de karşı atağa geçtiğini düşünen Mustafa intikam yolunda herkes için çok daha tehlikeli biri haline gelmeye başlar. Kerim’le aynı ortamda bulunmak Fatmagül için her geçen gün daha da zor hale gelmektedir. Mukaddes’in öfke ve kıskançlığının hedefindeki Fatmagül’ün yaşadıklarına şahit olan Ebe Nine ona yaklaşmak istemekte ama Fatmagül’ün etrafına ördüğü duvarı bir türlü aşamamaktadır. Vicdan azabına gün geçtikçe karşı koymakta zorlanan Vural’ın kırılma noktası annesi Leman olur. Kerim’in en büyük soru işareti Vural tarafından cevabını bulur. Kerim şimdi yepyeni bir gerçekle yüz yüze gelmiştir. Vural’ın vicdan yükünden kurtulmak için ateşlediği fitil, yeni bir yangını başlatır.      

BÖLÜMLER